De fleste shopper på internet handler

En del e-shops yder til alt held et bredt udvalg af former for levering. Den mest benyttede er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når der er tid til det. Muligheden er jo temmelig overkommelig, samt endda ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde tillige vælge at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis lidt mere pebret, men desuden temmelig let. Den prisbilligste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet shoppens tilholdssted.

En stor portion e-shops lover levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, der dog er påkrævet at bestillingen placeres forud for et fast tidspunkt, således at de kan nå at få pakken afsendt før pakkepersonalet har fri.

Flere internet forhandlere frembyder gebyrfri levering, men i reglen kun hvis du shopper for en konkret sum. I øvrigt skal man udvælge den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket mange gange – uden hensyn til om man befinder sig tæt på Køge, Nakskov eller Lemvig – vil blive at få kørt din pakke til en pakkeshop.

De fleste bestiller via e-forretninger

Det er yderst smertefrit for alle og enhver at lave prissammenligning i blandt forskellige netbutikker på www.rockcruise.dk og derfor har langt de fleste online outlets været tvunget til at nedskære salgspriserne på en række af deres produkter – til børn, og samtidig til herrer og damer – enormt, og endda nogle gange frembyde gebyrfri levering.

Derfor kan det stadigvæk blive gunstigt at sammenholde flere e-forhandlere efter rabatkoder inden du køber, således at man er velinformeret til at antage den mindst kostelige pris.

Man må blot være årvågen med, at såfremt en e-butik tilbyder varer til en pris der er besynderligt attraktiv, er det mange gange være en indikator for en uoprigtig e-handler. Betalinger med kort er imidlertid dækket ind under en foranstaltning, som værner dig som kunde overfor fup butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at dække betalingen ude i fremtiden.

En tilkendegivelse af at netbutikken opretholder de officielle regler

Før folk handler på en netshop burde de sådan set granske forhandlerens vilkår, men det er i reglen ikke særlig sjovt.

En nemmere løsning kan derfor være at tjekke om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det generelt er et signal om at e-firmaet adlyder de danske regler, udover at online butikken fra tid til anden føres tilsyn med af eksperter som forstår reglerne. Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, såfremt du forvoldes udfordringer i processen med din ordre.

En hel del forskellige former for fragt

Trustpilot frembyder temmelig troværdige genveje til at efterforske mange øvrige forbrugeres erfaringer og derved er det godt, at du kigger på internet butikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook frembyder på samme måde stort set fremragende løsninger til at få indsigt i e-forretningens popularitet. I øvrigt ses nogle online firmaer hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere kan benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi hjælper massevis af e-forhandlere hvor vi annoncerer butikkernes tilbud, og modtager honorar for så vidt de personer vi sender videre gennemfører et køb.

«
»